Product was successfully added to your shopping cart.
PIŠITE NAM

info@reklameenya.com

POKLIČITE NAS

041 933 981

Napisne tablice za označevanje vrat

Napisne tablice za označevanje vrat
Napisne tablice za vrata so pogosto bolj primerna izbira od nalepk, ki niso praktične ko se pojavi potreba po menjavi napisa. Nalepke so cenovno najugodnejše, ker pa je izbira tablic zelo velika je tudi cenovni razpon občuten, seveda pri večjih količinah. Izbira informacijskih tablic je raznovrstna, od enostavnejših tablic v katere lahko sami vstavljate napise, do aluminijastih manjših tablic ali večjih več-delnih tablic. Uporabnost tablic za označevanje notranjih prostorov je zelo široka. Z tablicami se označujejo vrata, stene, hodniki, stopnišča.

Pleksi tablice za vrata

Prilagodljivost dimenzij in cenovna ugodnost je velika odlika teh tablic za imena. Listke s podatki s strani vstavite v tablico. Ker so lahke, jih na podlago nalepite z malo močnejšim obojestranskim lepilnim trakom ali silikonom.


Pleksi napisne tablice za označevanje vrat so v dimenzijah (širina x višina) :

  • 100x60 mm
  • 150x60 mm
  • 165x70 mm
  • 210x70 mm
  • 210x120 mm

Za količine nad 30 kos pleksi ploščice za vrata izdelamo tudi v dimenzijah po naročilu.

Tablice za označevanje vrat 

 

Označevalne tablice Door sign

Tablice se prilepijo na podlago. Obrnjene so lahko vodoravno ali navpično. Stranska profila se enostavno odpreta, vstavite listek, čez  položite priloženo prozorno zaščitno folijo, zaprete.


Tablice Door sign so v naslednjih dimenzijah/dimenzije lista (aluminijasta profila sta na krajših stranicah):

  •   50x148 mm
  • 148x210 mm (A5)
  • 105x297 mm
  • 210x297 mm (A4)

Tablice za označevanje vrat

 

Tablice z napisi/nalepkami

Aluminijaste tablice se na podlago privijačijo ali prilepijo z močnejšim obojestranskim lepilnim trakom. Primerne so za montažo na vrata ali na steno.

Tablice so v barvi aluminija, prelepijo se z nalepko poljubnih barv. Stranski zaključki so v več dizajnih, barva stranskih zaključkov je pri večini dizajnov siva ali črna.

Več slik: http://www.graficne-storitve.com/tablice-za-vrata.html

Tablice za označevanje vrat

 

 Tablice z utorom

Tablice so iz aluminija, ob straneh so okrasni zaključki v sivi ali črni barvi. Na podlago se privijačijo ali prilepijo z močnejšim obojestranskim lepilnim trakom.

Listek vstavite v utor. Za zaščito napisa imamo v ponudbi tudi prozorno zaščitno folijo. 

Več slik: http://www.graficne-storitve.com/tablice-za-vrata.html

 

Tablice za označevanje vrat

Večdelne table

Informacijske tablice so sestavljene iz dveh ali več aluminijastih profilov različnih višin.Lahko se kombinirajo tablice z nalepkami in tablice z utorom za menjavanje napisov in obvestil.Manjše tablice se na podlago prilepijo, večje in težje privijačijo. Več slik: http://www.graficne-storitve.com/tablice-za-vrata.html
 

Tablice za označevanje vrat

Polkrožne tablice

Aluminijaste napisne ploščice so na sredini rahlo izbočene, stranski okrasni zaključki so iz polkrožne plastike.V tablico vstavite listek. V ponudbi imamo tudi prozorno zaščitno folijo za zaščito napisa.Več slik: http://www.graficne-storitve.com/tablice-za-vrata.html
 

Pleksi napisne tablice

Napisne tablice so iz prozornega pleksi stekla. Okrasni distančni vijaki odmaknejo tablico 13 mm od podlage. Napisi na tablici so iz visoko obstojnih nalepk.
 

Tablice za označevanje vrat

Tablice za označevanje vrat

Kategorija: Novice

Komentiranje je onemogočeno
[profiler]
Memory usage: real: 34603008, emalloc: 34123792
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem