Product was successfully added to your shopping cart.
PIŠITE NAM

info@reklameenya.com

POKLIČITE NAS

041 933 981

Nasveti pri izbiri štampiljk in žigov

Nasveti pri izbiri štampiljk in žigov
Ohišja štampiljk so v različnih oblikah. Najbolj pogosto se uporabljajo pravokotne oblike štampiljk. Okrogli in kvadratni žigi se uporabljajo predvsem v javnih ustanovah in društvih. Lahko pa izberete tudi ovalno obliko žiga. Velikosti so od zelo majhnih pa vse do zelo velikih. Pri večini modelov je na izbiro več barv ohišij in več barv odtisov.

Štampiljke in žigi

Ohišja štampiljk so v različnih oblikah. Najbolj pogosto se  uporabljajo pravokotne oblike štampiljk. Okrogli in kvadratni žigi se uporabljajo predvsem v javnih ustanovah in društvih. Lahko pa izberete tudi ovalno obliko žiga. Velikosti so od zelo majhnih pa vse do zelo velikih. Pri večini modelov je na izbiro več barv ohišij in več barv odtisov.

 

Zložljive žepne štampiljke

Žepne štampiljke z vgrajeno blazinico z barvo so majhne in priročne. Najboljša rešitev za vse, ki ste veliko na službeni poti.

Datumske štampiljke

Datumske štampiljke so v klasični izvedbi ali v ohišju z vgrajeno blazinico z barvo. Velikosti štampiljk so različne, lahko dodamo poljubne napise (plačano, knjiženo, likvidirano, kopija, odobreno). 

Velike štampiljke

Potrebe po štampiljkah večjih dimenzij in z veliko podatki so predvsem v računovodstvih in javnih ustanovah. 

Okrogle in kvadratne štampiljke

Okrogle in kvadratne štampiljke se uporabljajo v javnih ustanovah in v društvih.

okrogle štampiljke

Številčni numeratorji

Žig s črkami/abecedo ali s številkami. Številčni numeratorji imajo od 4 do 12 trakov. Višina številk je od 3 mm do 18 mm.

Leseni in plastični žigi

Leseni in plastični žigi so cenovno ugodna rešitev pri velikih količinah. Obstajajo pa tudi v še večjih dimenzijah kot avtomatska ohišja.

Blazinice

Izmenljive blazinice za ohišja štampiljk so v črni, modri, zeleni, vijolični in rdeči barvi. V istih barvah so namizne blazinice in barve za štampiljke.

 

Več na: http://www.graficne-storitve.com/stampiljke.html

Komentiranje je onemogočeno
[profiler]
Memory usage: real: 36962304, emalloc: 36264752
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem