Product was successfully added to your shopping cart.
PIŠITE NAM

info@reklameenya.com

POKLIČITE NAS

041 933 981

Naj izberem tablo ali napis oz. nalepko?

Napis je iz samoplepilne folije in je najenostavnejša in najcenejša rešitev za označevanje na ravnih, gladkih površinah, kot so steklo, vrata, vozila. Kjer površina ni primerna za lepljenje, je boljša izbira tabla.

 

Katere table so primerne za zunanje razmere?

Za zunanje razmere so primerne:

-  plastične table
- aluminj table
- Dibond (alu/plastika/alu) table  
- svetlobne table
- aluminij tabla z dvojnim robom primerna za montažo na drog 

Pred izdelavo se skupaj dogovorimo o najusteznejši različici za vaše potrebe. Prav tako o primerni izvedbi napisa oz. grafike.

 

Katere table so primerne za notranje prostore?

Za notanje prostore so primerni vsi materijali. Izbira materijala se prilagodi namembnosti, potrebam, željam, cenovnim okvirom in kraju oz. načinu montaže.

Katere table/ tablice so primerne za pritrditev na vrata ali steno?

Pri teh tablicah je večinoma poudarek na estetiki in lahkih materijalih. Najpogosteje se uporabljajo:

- Triline tablice so iz aluminija. Na izbiro je več dimenzij, ki se lahko med seboj sestavljajo in dopolnjujejo. Na voljo so tudi tablice z utorom, v katere lahko sami vstavljate listke. Na izbiro so zaključki različnih oblik, v sivi ali črni barvi. Rezultat je veliko možnih kombinacij dimenzij in različnih končnih videzov. Montaža manjših tablic se lahko izvede z lepljenjem, nekoliko večjih pa z vijačenjem, vijaki so neopazni.

- pleksi tablice z okrasnimi distančnimi vijaki delujejo zelo estetsko. So prozorne ali v barvi peskanega stekla. Še posebej lepo dopolnjujejo videz hodnikov in prostorov v novih modernih zgradbah. Velikost pleksi tablic se prilagodi.

- gravirane tablice so večno moderna klasična eleganca. Narejene so iz kvalitetnih materijalov in trajnih napisov. Poleg vsem dobro poznane srebrno-črne in zlato-črne kombinacije je na izbiro še veliko barvnih kombinacij. Njihova prednost je tudi lahek materijal, lahko se nalepijo na podlago.

 

Potrebujem prenosno reklamno tablo

Za prenašanje je najprimernejša reklama na mehkem gumiranem ceradnem platnu - transparent. Je odporen na vremenske vplive kot so dež, vendar ni odporen na močan veter. 

 

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Pokličite nas na 041 933 981!


Pogosta vprašanja

[profiler]
Memory usage: real: 34078720, emalloc: 33635920
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem